The Balm Dosyası #1 - Down Boy allık


      Merhabalar. Bu aralar ters giden şeyler var ama olsun motivemi kaybetmemek adına bloguma yüklenmeye karar verdim. The Balm dosyası adı altında elimde olan bütün Balm ürünlerini tek tek inceleyeceğim.

     Bugün ki ürünüm çok tatlı pembe tonlarında bir allık.

DOWN BOY

   




  Sarışın pembesi bir rengi var. Beyaz tenlerde cok cok sağlıklı duran bu allık benim makyaj masamın vazgeçilmezi.

     Kendisi benim ilk allığım olur :) oyle de özelliyeti var bende. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve 1 yıl içinde uf cok sıkıldım dediğim bir gün bile olmadı !
   
    Ürünün ambalajı zaten klasik Balm ambalajı. Kalıcılık konusunda cok mükemmel diyemeceğim 2 3 saat kadar süresi var. Sadece bir eksi yönü var Ürünün üzerinde taşlaşmalar oldu :)

Bakınız böyle ürünü hafiften kazımak zorunda kaldım :)



Diyeceğim o ki makyaja yeni başlıyorsanız günlük kullanım için hafif bir allık tercih ediyorsanız ve içeriği temiz ambalajı da çok şirin olsun diyorsanız bu ürüne bir şans verin derim.

Özellikle sarışın ve kumral arkadaslarıma sesleniyorum KOŞUN ALIN ! SEVGİLER.. XOXO

içerisinde insanı gülümseten not So many men, so little time şarkısı da gülümsetir tık tık :)

so many men, so little time

tık tık..

instagram da takip edin !

6 yorum

  1. Rengi çok hoş kumral olunca bir garip geliyordu bana allık ama baktım oluyor hafiften voyage 2. paletinin huan ying allığını kullanmaya başladım bu renkte çok şeker abartı değil kesinlikle alacağım teşekkürler önerilere ve blog yazılarına devam takipteyim :)

    YanıtlaSil
  2. Kumralsan ektra yakısır sana bu renkler tatlım cok yakıstığına eminim :) cok teşekkürler güzel yorumların için öpüyorum :*

    YanıtlaSil
  3. Sen çok naziksin ama.. :) hoş görüşlerin için ben teşekkür ederim sevgiler :* :)

    YanıtlaSil
  4. Ben makyaja yeni başlayanlardanım. Hiç bir blogda yeni başlayanlar için temel bilgiler bulamadım. Parça parça aslında bütün ürünlerim var ama hangi sırayla ne şekilde kullanmak gerek bilemiyorum. Ayrıntılı bir post hazırlasanız makyaja nasıl başlanır birinci adım ikinci adım pudra hangi aşamada sürülür baz hangi aşamada aydınlatıcı hangi aşamada kontur yapılacaksa hangi aşamada cidden okudukça daha çok kafam karıştı çünkü 😄

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Sİndel. En yakın zamanda boyle bir yazı paylaşacağım :)

    YanıtlaSil