FAVORİ RUJLARIM..

Herkese selam bugün sizlere favori rujlarımdan bahsedeceğim. Yaz kış kullandığım her makyajımda elimin gittiği rujlarımı ayrıcalıklı olarak incelemek istedim. Bol görselli bir yazı olacak keyifle okumanız dileğiyle başlıyorum.

1. FLORMAR SUPERMATTE serisi 205 numara PEACH PASTEL






Kalıcı 10 üzerinden 9. Renk olarak tatlı bir turuncu içerisinde kahvelik barındıran güzel bir eyeliner ile tamamlanırsa şahane bir makyaj çıkartıyor. Güncel fiyatı - tık tık.





2. numaralı rujum Golden Rose Velvet Matte serisinden 02 numara.


içerisinde soğuk renkler yoğun olarak mevcut. Benim dudaklarımda hafiften mor menekşe rengine de dönüşebiliyor kendisi sade makyajlarda favorim. Yoğun olarak kullandığım renkler arasında.







3. Numaralı rujum yine Golden Rose Velvet Matte serisinden 02 NUMARA


Beyaz tenli ve pembe alt tonlu biri olarak ilk defa bir nude bir ruj beni ölü gibi göstermedi. Makyajsız halimle satın aldığım yerde denedim ve budur dedim. Makyajsız bu kadar güzel durduysa makyajla birlikte şahane olur diyerekten kasaya yöneldim. 3 gün önce aldığım bir ruj ama evde dolaşırken bile sürüyorum o dere iyi anlaştık kesinlikle şeftali gibi değil mükemmel bir nude içerisinde bence kahvelik de var. Dediğim gibi beyaz tenli iseniz nude rujlar bende çok soluk oluyor diyorsanız bu ruja bir şans verin. Yapılarından zaten bahsetmeme gerek yok mükemmel kalıcılık ve mat olduğu halde dudakları kurutmayan bir yapı.


03 numaralı rujun dudakta duruşu 






4.Numaralı rujum Wet n Wild dan geliyooor :) E904B ROSE - BUD


Kendisine çok büyük aşkla bağlıyım pembe rujlarımı bana bir kenara bıraktıran bu ruj gönlümün efendisi haline geldi. Bu ruj bence tam bir prenses rengi. Nasıl güzel nasıl güzel... Bütün yaptığım makyajları tamamlıyor hiç birşey sürmek istemediğimde bu ruj ve bir rimmel yetiyor. dediğim gibi benim efsane rujum kendisi kalıcılık konusunda velvet matte dan bir tık daha iyi bence mükemmel derecede yoğun renk veriyor. Bu serinin yapılarında farklılıklarlar oluyor Rose Bud yapısı mükemmel olan rujlardan birtanesi.






5. Rujum ise yine Wet n wild dan geliyor. Kendisini Mac Creme Cup dup arastırmalarım sonucu satın almıştım. Benim yaz rengim diyebilirim güneşle bütünleşince enerjimi yerine getiyor bu ruj yap olarak sınıfta kaldı bence cünkü opak bir görüntü vermiyor ve kısmen dudaklarda çatlaklara doluyor. Ama rengin güzelliği benim için bu sorunu örtüyor :) kesinlikle sarışınların elinde bulundurması gereken soğuk barbie pembesi :)








6. Son olarak favori rujum ise Maybelline markasine ait CRYSTAL serisinden 220 PLUM LUSTER


instagram'dan @hanımkokoşlar 'ın hediyesi kendisi. Ama gercekten dudakta duruşu ve yapış yapış olmayan yapısı ile gece makyajları ve koyu göz makyajlarında cok severek kullandığım bir ürüm Vişne çürüğü olarak rengi adlandırabiliriz kalıcılık 10 üzerinden 7 severek kullanıyorum .. :)








Benim favori rujlarım bu şekildeydi umarım keyifle okumuşsunuzdur. Bir sonraki azımla görüşmek üzere xoxo


2 yorum

  1. Birkac tanesi benimde favorilerim arasında cok güzel bir yazı olmus canım :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım benim :)

    YanıtlaSil