YENİ YIL İÇİN HEDİYE FİKİRLERİ..

   Herkese selam.
   Kışın tadına vardığımız şu günlerde insanları berelerle atkılarla görmek beni mutlu eden şeylerdendir. Kitabın kokusundaki kahvenin kokusundaki hissiyat nasıl ise üzerimde olan kazak kokusu da aynıdır benim için bu aylarda.

    Hissiyat demişken yeni yılın ruhunu yansıtacak o kadar güzel şeyler var ki etrafta insan kapılmamak için kendini zor tutuyor! gelelim ufakta olsa bu hissiyatı canlandırmaya. Yılbaşı sevdiğimiz insanlarla hediyeleşmek için en mükemmel zaman bence o kadar güzel alternatifler varki..
   
    hediye alacağınız kişiye göre gelin paketleri oluşturalım

#Ensevdiğimkankim !!


Ona yakısacak cok güzel bir kırmızı ruj neden olmasın hem o kırmızı ruja bayılır !

alternatif ise muhteşem rengiyle yeni yılın ve tüm zamanların baş tacı ürünü MAC Ruby Woo öneririm.





#canımannem
anneler için o kadar çok hediye saymak isterim kii.. lakin benim aklıma ilk olarak güzel bir şal geliyor.
Bu soğuk kış günlerinde ısındıkça minik yavrusunu hatırlar ^^
Koton'un sitesinde çok güzel çeşitler var bir göz atın derim :)




#canımbabam
Babalar için fazla konuşmayacağım lakin onlar için en iyi alternatif sanırım mükemmel bir kravat olur!




#boyfriend 
Sevgilinize alacağınız hediye gercekten önemli her sene farklı alternatifler düşünmek insanı bazen çileden çıkarabiliyor ama bu sene biraz daha farklı bir hediye düşünebiliriz oyle değil mi ? 
ona güzel bir kırmızı şarap ve yanında iki adet şık kadeh takımı alabilirsiniz hem ikiniz içinde yılbaşı partiniz hazır! 





Umarım! ama çok çok umarım 2016 hepimize uğur getirir! 2015 de her ne olduysa inişler çıkışlar ..bunları unutturacak çok güzel bir yıl geçiririz hepimiz.. diyorum ve ilk yazımı burada noktalıyorum hepiniz bana şans getirin 
sevgiler..
@biryaybiryengec


5 yorum

  1. Umarım bu yılda bütün dileklerin gerçek olur :) Ve umuyorum ki daha fazla ölüm olmaz herkes dilediğine kavuşur mutlu,huzurlu yaşarız :)

    YanıtlaSil
  2. guzel bır yazı olmuş :) ama yeni oldugun ıcın söylemeden geçemeyeceğim bir husus yazı fontun... Ya bıraz boyunu buyut yada degıstır nolur :( bu yıl hedıyeleşmeme kararı alsakda herkes kendı ıcınde bısıler hazırlıyo bakalım sonuclar neler olucak :)

    YanıtlaSil