Bi Kahve ?

    Herkese merhaba
   Bu aralar kendimle barışmanın verdiği heyecanla size bir post hazırlamak istedim. Bazen hayatta birşeyler ters gider evet. Umduğun gibi olmaz-olamaz.




    Herşeyin kudreti herseyin sahibi herşeyin en iyisini bilen Tanrı benim içinde şuan olduğum olacağım durumun en iyisi olduğunu hissettiriyor. Öyle ya yeşillenmek çiçek açmak için şiddetli bir lodos olması şart.


 
      Keşkelere yer vermedim hayatımda hiç iyiki demediğim gibi. Yaşayıp gidiyoruzlara da bırakmam hiç bir zaman 10 dk sonrasını bile planlayan ben.. Bazı şeylere gözüm kapalı güvenivermişim aslında. Ne kadar kaba bir davranışın içinde olduğumu bana yine kalbim ve mantığım hatırlattı diyelim. Toparlanmak ne kelime daha sivrildim. Bu sivriliş benim Ev arkadaşım Osman'ın gagasını o beyaz taşa vurarak mükemmel bir şekilde düzgünleştirmesi ile açıklayabilirim.


     Bu arada ben çiçeklenirken hayatımda çiçeklendi. Kahveyi azaltıp Yeşilçay ile devam ediyorum hayatıma. Kahve dediysem! ruhumda olan yabancı paket kahvelerden bahsediyorum atıverdim poşet poşet olanları çöpe, özüm olan Türk kahvesinden bahsetmiyorum tabikii..

    Diğer bir çiçeklenmem ise hayatıma giren mükemmel bir insan ile oldu. Hayatımda dost diye kalabilecek nadir insanlardan birtanesi o iyiki geldin kardeşim. 

       Üniversitenin ilk yıllarında ayağımdan çıkaramadığım aşık olduğum botlarıma tekrar dönüş yaptım bu sıralar. Yakışıp yakışmadığını ayna karşısında kendim değerlendirdim. Gayette özlemişim onları :)



       Son olarak bitter çikolata denilen şeyden nefret ederken kendimi günde yarım paket yerken buldum. Velhasıl kelam özüme döndüm Hoşgeldin ilkbahar hoşgeldin ALEYNA..

 Hoşçakalın

2 yorum

  1. Ne güzel bir post olmuş bu böyle, kahvemi alıp karşına oturup sohbet edesim geldi :) İçtenliğin daim olsun cano <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne iyi olurdu be! birlikte karalardık belkide :) teşekkür ederimm

      Sil