ÇANTAMDA NE VAR ? (YAZ)

Herkese merhaba
Yaz aylarının gelmesiyle cantaları küçülenler burda mı. genelde kışın daha büyük ve bavul şeklinde cantaları sevsemde yaz aylarında daha minik ve daha az ürünle dışarı cıkarıyorum. Gelin birlikte çantamda neler varmış bir göz atalım.



 Çantamı sezon basında Koton'dan almıştım dısı boncuklarla süslü böyle şirin ve kumas bir çanta cok severek kullanıyorum indirimden cok komik bir fiyata almıştım 14.90 :)




Bu makyaj cantasını aslında makyaj malzemeleri için değil de boyle selpak ıslak mendil vs. koymak için kullanıyorum. Yanımda makyaj malzemesi tasıyan bir insan değilim en iyi ihtimal o gün sürdüğüm ruju atarım cantama. Lakin selpak ıslak mendil yara bandı ağrı kesici gibi seyler her zaman fazla fazla bulunur.


Not defterim ve kalemim. Günlük alınması gereken ihtiyaclarım acil olarak yazılması gereken birşey veya aklıma gelen bir söz sevdiğim bir kitap yemek tarifi vs. içerisinde yok yok.. :)



Bu gözlükleri cok severek aldım. Her kıyafete yakısan sahane bir model. Bu yaz pek kullandım kendisini.



ve son olarak selfie cubuğum ve kulaklığım :)

cantamın demirbasları bunlar olmak üzere yanıma okuduğum kitabı da alırım sık sık :) umarım hosunuza giden bir yazı olmuştur yorum bırakmayı beni takip etmeyi unutmayın kocaman öptüm xoxo :)


6 yorum

  1. Genellikle benzer şeyler taşıyormuşuz.Benim çantada bunlara ek olarak fotoğraflanacak bir kaç makyaj ürünü ve bir deodorant oluyor her zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende eksiklikler farkettim aslında el kremim yok mesela suan :) biz kadınlar eksik bitmez :) teşekkür ederim yorumun için

      Sil
  2. Ben de makyaj malzemesi tasimam yanimda :) Ellerine saglik canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok ne zaman cantaya attıysam malzemeler küflenwcek diye korkuyorum günlerce unuttuğum oluyor :) teşekkür ederim ablacığım desteğin ve yorumun için

      Sil
  3. Çok tatlı bir yayın olmuş.. Çantan sevimliymiş.. Makyaj çantası çok çok daha hoşuma gitti.. Gözlüklerin de çok güzel cano :* <3

    YanıtlaSil