Yves Rocher - Reparatıon Repair Saç Bakım Yağı

Herkese Merhaba
Blogumun bugün ki konuğu Yves Rocher Saç bakım yağı
Kendisini 1 senedir düzenli düzensiz olarak kullanıyorum. Bir çok Blogda övüldü Bakım hesapları kendisi için cok seyler soyledi birde benden duyun..



Saçlarınız kalın telli ve gercekten yıpranmışsa bu ürün size yetersiz gelecektir bastan uyarıp yazıma bu sekilde devam etmek istiyorum.
Lakin saçları hemen ağırlaşan yağlanan ince telli sönük pırasa gibi saçları olan kızçelerime sesleniyorum
  Bkz:üstteki foto


Fotoğraftan da anlasılacağı üzere saçlarımın ne kadar hacimsiz ve ince olduğunu görüyorsunuz.
Benim saç bakım YAĞ larına karsı ön yargımı kıran bu ürün oldu.
   Saçlarımı dipten uca güzelce boca edip bir yazma sarıp oylece gece boyunca saçımda bekletiyorum ve sabah duş alıyorum. 2 şampuan arınması için yeterli geliyor. Saçtan cok cabuk arınıyor ürün.Kuruturken hele o yağın kokusu hala burnunuza geliyor ya hah işte o işin en eğlenceli kısmı. saçlarımdan 2 3 gün yağın o güzel kokusu cıkmıyor.
  Hala saça ne yaptığına gelmemiş olmamı farkedip hemen toparlıyorum. Saçın kırıklarını düzeltiyor saça parlaklık veriyor ve saçı gerçekten ipek gibi hatta bebek saçı gibi sağlıklı yapıyor. Ben haftada bir uyguluyorum ama yağ o kadar hafif ki 2 günde bir bile yapsanız hiç bir yağlanma söz konusu olmaz.


Ben özellikle yazın denizden havuzdan güneşten gıcır gıcır olan saçlarımı bununla toparladım. Yarısı hala duruyor bozulma olduğunda kokusu değişir düşüncesiyle hala atmadım kullanıyorum. Bu yazda yeterli gelir bana diye düşünüyorum.

Yalnız dediğim gibi saçları aşırı kırık gerçekten cok işlem görmüş kızçelerimde işe yaramayacak.

Kalın sağlıcakla baharın tadını cıkartın hadi bakalım öpüldünüz ! xoxo

2 yorum