The Balm Dosyası #3 - Nude Tude far paleti

  Herkese selam.

The Balm dosyası yazımın 3. ürünüyle sizlerleyim.

 Bugün size kısa da olsa Nude Tude far paletinden bahsedeceğim.
Sıcak tonlar ağırlıklı olmak üzere 2 tane mat diğer renkler yarı sedefli sedefli ışıltılı farlardan oluşuyor. Simli sedefli ışıltılı seviyorsanız başta 1-0 önde bu palet.

Ben çok sim sedef insanı olmadığım halde elimde çok fazla sedefli far var fakat bu palette vazgecemediğim bir renk var ki! o da 'Selfish' rengidir... Bir RENK İÇİN BU PALET ALINIR MI ?






İkinci favori rengim ise Stand-offish rengi kesinlikle pembe değil gül kuru içinde hafif kahvelik barındırıyor bu rengi baz olarak kullanıp selfish rengi ile gölge veriyorum! elinde bu palet olanlara benden tavsiye harika gözüküyor bu ikiliyle makyaj..




elimdeki başka paletlere kıyasla çok tozutmayan yapıları var.. kalıcık konusunda baz ile desteklersek yaklasık 7 8 saat kalıyor.

Bir diğer favori rengim ise snobby tam bir şampanya rengi. Eyeliner süreceğim zaman bu rengi baz olarak kullanıyorum çok güzel ve sıcak bir ton eyelinerın o keskin hattını biraz daha yumuşatıyor :) bir diğer favorim sultry rengi ile de kaşlarımı dolduruyorum

Benim Nude Tude maceram bu şekilde kızlar diğer renkleriyle henüz çokk fazla kaynaşamadım ama keşfedemeğim çok güzel renkler barındırıyor bu palet.

The balm'dan bir paletim olsun ama çok kullanşlı renkler olsun diyorsanız Nude Tude'a bir şans verin derim şuan Gratis'de The Balm'da %40 indirim var hatırlatırım :*

 bir sonraki yazım da görüşmek üzere hepinizi öpüyorum xoxo

sevgiler..

İnstagram tık tık

4 yorum

  1. Palet aşkım yeni başladı sadece the balm'ndan 2 tane paletim var ama galiba nude tude alacağım nude tonlar yeşil göze güzel oluyor sanki :) Yazılara devam harikasın! :)

    YanıtlaSil
  2. keyifle kullanıacağına eminim taavsiye ederim :) :* teşekkürler kuzumm

    YanıtlaSil
  3. Stand-offish ve Sexy renkleri ile çok güzel gölgeli makyaj yapılıyor.. Benim bu paletteki favorilerim onlar ^^

    YanıtlaSil
  4. aa o ikiliyi hiç denemedim :) deneyeceğim kuzum

    YanıtlaSil