The Balm Dosyası #2 - Sexy Mama


    Herkese selam ! modum bugün birden yükseldi ve şarkılı türkülü bir akşam geçirirken kendimi blogda buldum çok çabuk alıştım ben minnoş bloguma evlat gibi oldu be !
keşke daha önce yazsaymışım diyorum ama olsun gec değil dimi :)

Bugün ki konuğum The Balm dosyasından #2 ürünüm Sexy Mama transparan pudra.




Aslında Transparan yazmasına rağmen renkli bir pudra diyebiliriz. Kapatıcılık konusunda fena değil bir transparan pudradan çok daha iyi kapatıyor.
Sabitleme konusuna gelirsek ben çok başarılı buldum bayıla bayıla kullandığım bir ürün oldu..hatta şöyle bir kıyaslama yapabilirim elimdeki Rimmel Londan Stay Matte Pudra'dan çok daha başarılı bir sabitlemesi var.





   Gün içinde benim cildim karma olmasına karşı Sexy Mama pudrayı tazeleme gereksinimi duymadım. Ürün yapı olarak biraz sert fırcayı bir kaç kez çevirmeniz lazım ürünü alabilmek için ama buda bana artı bir özellik geldi ne kadar cok tozutursa o kadar ucup gidiyormus gibi bir his oluyor bende :) tekrardan alacağım ürünler arasında..
Ürünü Gratisler de bulabilirsin indirimli fiyatıyla 25 30 arası değişiyor :)

DİPNOT

Ten Makyajını sabitlemek gercekten cok önemli ben bu pudrayı kullanıp bitirdikten sonra parlama vs. sorunlar yasamaya basladım :) iyi bir sabitleyici pudra makyajınızın önemli bir parcası kızlar benden size ufak bir tavsiye bir basşa yazımda görüşmek üzere..
 hoşçakalın .. xoxo

6 yorum

  1. Aslinda cok merak ettigim bir pudraydi yazin icin tesekkurler, ama uygun fiyatli omasindan dolayi Essence aldim gayet memnunum :)

    YanıtlaSil
  2. Essence'ide cok merak ediyorum açıkçası :) rica ederim yardımccı olduysam ne mutlu ablacığım :)

    YanıtlaSil
  3. Sexy mama kesinlikle favorim benim yapısını çok beğeniyorum kalıp gibi durmuyor ciltte.Bu arada bloğun hayırlı olsun canım:)

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim canım benim aynı fikirdeyiz demekkiii :* :))

    YanıtlaSil
  5. Stay matte'yi bitirebilirsen doğruu sexy mama almaya gideceğim :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Gökçe Hanım :) deneyin memnun kalıcaksınız :*

    YanıtlaSil